Darabolt füstölt mangalica parasztsonka ( bőrös, csontnélküli)
6,460.00 Ft
Az első (lapocka) ill. hátsó sonkát kicsontozzuk és daraboljuk, bőrösen rakjuk a sóba mérettől függően 3-4 hétre, majd azt követően hideg füstöt kap. Szárításos érlelés után kerülhet a fogyasztó asztalára.
A termék teljes mértékben azonos módon készül az egész csont nélküli parasztsonkával, annyi a különbség, hogy már darabolva kerül a sóba és azt követően a füstölőbe!
3.800 Ft / kg
További információk
Súlykiosztás (10 dkg) | 1,6-1,7 kg, 1,7-1,8 kg, 1,8-1,9 kg, 1,9-2 kg, 2-2,1 kg, 2,1-2,2 kg, 2,2-2,3 kg, 2,3-2,4 kg, 2,4-2,5 kg, 2,5-2,6 kg |
---|