Mangalica csemege vastagkolbász (félszáraz)

8 100 Ft/kg

A Káptalantóti mangalica vastagkolbász 57% mangalica apróhús(70x), 10 % szürkemarha apróhús és 29% mangalica szalonna alapanyag felhasználásával készül. A termék az alábbi fűszereket tartalmazza: őrölt piros paprika, só, őrölt fekete bors, fokhagyma, őrölt kömény. Az alapanyagog és a fűszerek összekeverését követően 6-os tárcsán daráljuk majd sertés culáréba töltjük. Botra szedjük és 24 óra szikkasztást követően 24 órás szünetekkel 3 szor 6 órán keresztűl füstöljük maximom 20 Celsius fokon. A félszáraz vastagkolbászt 4 hetes utóérlelést követően kínáljuk fogyasztásra.

Az + és gombok segítségével adja meg a rendelni kívánt mennyiséget, majd tegye virtuális kosarába a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva.

Súly (kg)
[actual_Súly_label] 0.75kg
Összesen 6075 Ft

Összetevők: mangalica apróhús 70x (68%), mangalica szalonna (29%),
pácsó, füszerpaprika örlemény, fekete bors, konyhasó, őrölt kömény, fokhagymapehely felhasználásával.
Tápértékek: energia: 1320.12 kJ / 315.06 kcal; zsír: 28.90 g – amelyből telített zsírsavak: 4.73 g;
szénhidrát: 0.34 g – amelyből cukrok: 0.07 g; fehérje: 13.51 g; só: 2.35 g
Minőség megőrzési idő: 90 nap a gyártástól számítva

Vélemények

„Mangalica csemege vastagkolbász (félszáraz)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0
    0
    Kosarad
    A kosarad jelenleg üres.Tovább a termékekhez