Mangalica csípős vastagkolbász (félszáraz)
8 100 Ft/kg
A Káptalantóti mangalica vastagkolbász 57% mangalica apróhús(70x), 10 % szürkemarha apróhús és 29% mangalica szalonna alapanyag felhasználásával készül. A termék az alábbi fűszereket tartalmazza: őrölt piros paprika (csípős), só, őrölt fekete bors, fokhagyma, őrölt kömény. Az alapanyagog és a fűszerek összekeverését követően 6-os tárcsán daráljuk majd sertés culáréba töltjük. Botra szedjük és 24 óra szikkasztást követően 24 órás szünetekkel 3 szor 6 órán keresztűl füstöljük maximom 20 Celsius fokon. A félszáraz vastagkolbászt 4 hetes utóérlelést követően kínáljuk fogyasztásra.
Az + és – gombok segítségével adja meg a rendelni kívánt mennyiséget, majd tegye virtuális kosarába a KOSÁRBA TESZEM gombra kattintva.
Összetevők: mangalica apróhús 70x (68%), mangalica szalonna (29%),
pácsó, füszerpaprika örlemény, fekete bors, konyhasó, őrölt kömény, fokhagymapehely felhasználásával.
Tápértékek: energia: 1320.12 kJ / 315.06 kcal; zsír: 28.90 g – amelyből telített zsírsavak: 4.73 g;
szénhidrát: 0.34 g – amelyből cukrok: 0.07 g; fehérje: 13.51 g; só: 2.35 g
Minőség megőrzési idő: 90 nap a gyártástól számítva
Vélemények